Vállalkozási modellek és azok fejlesztése konferencia

Fantasztikus előadók érkeztek hozzánk a “Vállalkozási modellek és azok fejlesztése” című rendezvényen.
A rendezvényen megtudhattuk:
🔹 Andrea Zsigmondtól, hogy miért fontos a cégen belül a munkavállalók kompetencia-fejlesztése és hogyan lehetséges ez.
🔹 István Marhefkatól, hogy az agilis folyamatok bármilyen vállalkozásban alkalmazhatók legyen szó építőiparról vagy szoftverfejlesztésről, valamint kiváló példán keresztül érthettük meg a különböző folyamatokat és azok szereplőinek fontosságát.
🔹 Mihály Gohér a Profession.hu Abimato projektjében szerzett scrum master tapasztalatait hozta el hozzánk és mesélte el egy új projekt indításának és megvalósításának szakaszait a szervezeten belül. Kezdésről, újrakezdésről, hozzáállásról, szervezésről nagyon sokat tanult a közönség.
🔹 Tibor Demeter a Demeter Ingatlanközpont történetén keresztül az indulástól a válságon át napjainkig bemutatta, hogy milyen életciklusokat éltek meg a vállalkozásukon belül, ehhez milyen kompetenciák és attitűd voltak szükségesek, hogy mai napig sikeres vállalkozásként működhessenek.
🔹 Süvöltős László üzletfejlesztési szakember pedig abban segítette a közönséget, hogy hogyan építsenek fel egy vállalkozást, milyen modell alapján gondolkodjanak, hogyan használják a különböző marketing eszközöket legyen szó B2B vagy B2C típusú értékesítésről.

Copyright © , All rights reserved.

Email cím:
innovib@innovib.hu

Honlap:
www.innovib.hu

Telefon:
06 70 386 1481

0 Shares
0 Shares
Share