INNOVIB INNOVATION – VIRTUAL –INCUBATION – BUSINESS

A Rean Hungary Kft. tapasztalataira támaszkodva valósul meg a GINOP-1.1.1-18-2018, amely projekt során 10 hónapon keresztül virtuális inkubációval segítik szakemberek/vezetők a vállalkozásokat, valamint különböző szakmai konferenciákon és workshopokon vehettek részt az érdeklődő vállalkozók.

 

Az INNOVIB projekt keretén belül eddig egy HR, valamint egy üzleti modellekkel foglalkozó konferencia, továbbá két workshop: vállalkozástervezés, valamint vállalkozói kompetenciafejlesztés témában valósult meg.

Négy konferenciát szerveztünk 2019-ben, többek között november 27-én került sor, ahol alapvetően innováció témakörben érkeztek előadók, akiktől megtudhatjuk többek között, hogy mit jelent az innováció cégük életében, valamint hogyan tudják tartani a lépést a piacon. A közönség így több területről hallhatott innovatív példákat elméleti és gyakorlati megközelítésből.

 

A rendezvény címe: “Tartas lépést! – Innovation & Business”

 

A rendezvényen többek között előadott:

– Nagy Endre (Ongropack Kft., HR és kommunikációs menedzser) – Dupla vagy semmi

– Dunder Krisztián (Growww Digital Kft., Tulajdonos-ügyvezető) – Hogyan kerültünk a TOP 3-ba 5 év alatt?

– Soós Tibor (Zenit-Auto Rent Flottakezelő és Autókölcsönző tulajdonos/ügyvezetője) – Innováció az autóiparban, a gépjármű kereskedelemben és a szolgáltatói piacon

– Trifonov Gergely (BankZee Family Banking Solution) – BankZee

– Nagy Árpád 8 Prototech Gold Kft.) – Csináljuk másként!

A rendezvény ingyenes volt, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linken tudtak megtenni az érdeklődők: https://www.innovib.hu/tarts-lepest-innovationbusiness/

 

Workhsopok és konferenciák:

 

2019-ben Miskolcon szakmai workshopokat és konferenciákat szervezünk induló és már működő vállalkozások részére. Célcsoportunk a régióban lévő startup, KKV, nagyvállalatok és multinacionális vállalatok vezetői a szakmai fejlődés érdekében.

 

A workshopok célja a gyakorlati fejlesztés egy-egy napon keresztül 15-20 fő számára, akik valós problémáikon dolgozhatnak szakmai vezető segítségével.

 

A konferenciákon szélesebb körhöz kívánunk szólni, alkalmanként legalább 40-50 főhöz. Ezen alkalmakon a lenti témákban hívunk meg elismert szakmai előadókat, akik aktuális trendekről beszélnek a célcsoportra szabva legyen szó régiós vagy országos kérdésekről.

 

A workshopokat és konferenciákat az alábbi kategóriákban szerveztük:

 

– Üzleti modellek és azok fejlesztése

– HR – munkaerőmegtartás és kiválasztás

– Innováció

– Márkaépítés

Copyright © , All rights reserved.

Email cím:
innovib@innovib.hu

Honlap:
www.innovib.hu

Telefon:
06 70 386 1481

0 Shares
0 Shares
Share